Lucrurile simple ne fac viata mai frumoasa!

Lucrurile simple, cum sunt: razele soarelui, albul zapezii, florile din mai, sentimentele mele, pasarile cantatoare, o carte buna, o voce deosebita, un spectacol de teatru si lista poate continua; astea sunt cateva din lucrurile simple care ma fac sa strig: "Doamne, cat iubesc viata!".
Locuiesc in Petrosani; asta e un motiv pentru care nu apuc sa particip la avanpremiere, prime-auditii si altele de gen. Prea rar reusesc sa prind cate un spectacol, sa vad un artist si sa simt ca traiesc din nou.
Nu apucasem, pana astazi, sa ascult decat franturi din muzica lui Horia Brenciu...dar astazi am ascultat aproape pe nerasuflate tot ce am gasit interpretat de el. Vreau albumul! Sunt fascinata!
Incearca sa-l asculti pe Horia oricand si ai sa vezi ca-mi dai dreptate, omul acesta e un romantic incurabil si chiar reuseste sa-ti schimbe starea in bine. Nu e important momentul in care sau locul unde il asculti: in masina, la munca, seara, ziua, in fata semineului in care trosnesc lemnele sau pur si simplu intins pe covor, in casti, singur, cu cel iubit...te vei simti minunat. Acorda-ti doar timpul necesar sa o faci! Multumesc, Horia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu